www.bernerhunden.se

 

Tage

 

Onsdag 7 mars

 

Tage, Lucas halvbrorsa som snart är två år, har kommit till Tandsbyn för att vara på "kollo." Han kom i söndags och ska stanna några dagar eftersom det är fem tikar hemma hos honom som just nu löper. Det blev lite för jobbigt så han fick följa med oss hem. Han får dock snart åka hem igen för han ska bli pappa till Helly Hansens valpar.
Lucas tycker det är toppen att ha en lekkamrat, men ibland blir det för intensivt så Tage får riva ifrån. Det är lärorikt att ha en större hund till sällskap. Lucas har t. ex. slutat tigga vid matbordet, hur länge det nu varar.

 

Här har Ulf kommit och hälsat på. En för Tage helt okänd person, men han sitter gärna i knät och vill bli ompysslad.

 

Tage tittar in i köket.

 

Hemma hos Tage är TV-hörnan alltid upptagen av andra hundar, men här var det ledigt. Han var inte sen att boka upp en plats, för Lucas ligger ändå aldrig här. Hit går han när han vill vara ifred och vila lite på dagarna.

 

Tage, Kicki och Lucas.

 

Tage och Lucas vilar ut efter en promenad.

 

Jättebra kompisar.

 

Ibland måste man bara få busa.

 

Tage, eller som han heter, Alnöitens James Herriot.

 

En dag träffade vi schäferhannen Ozzy. Tage och Ozzy fick leka tillsammans. Det gick jättebra och de hade skoj tillsammans. Lucas fick bara sitta och titta på eftersom han är så liten. Tyvärr hade jag inte kameran med eftersom vi bara skulle ut på en kortare rastning. Hoppas vi träffar honom igen för då ska kameran vara med.